Снимка БулфотоМинистерският съвет одобри Актуализирана пътна карта за изпълнение на Актуализираната

...
Снимка БулфотоМинистерският съвет одобри Актуализирана пътна карта за изпълнение на Актуализираната
Коментари Харесай

Правителството одобри Актуализирана пътна карта за изпълнение на Актуализираната стратегия за продължаване на реформата в съдебната система

Снимка Булфото

Министерският съвет утвърди Актуализирана пътна карта за осъществяване на Актуализираната тактика за продължение на промяната в правосъдната система, съобщи вести.бг.

Актуализирането на Пътната карта е инициирано в следствие от нуждата от преразглеждане на периодите и преразпределението на финансовия запас, предопределен за осъществяването на ограниченията, с оглед сполучливото им осъществяване.

С решение на Министерски съвет от 22 април 2016 година бе утвърдена Пътна карта за осъществяване на Актуализираната тактика за продължение на промяната в правосъдната система. Пътната карта планува съответни дейности, финансиране, предстоящи резултати, знаци за осъществяване и виновни институции. Мерките са ясно избрани и обединени тематично в характерни цели за постигането на всяка стратегическа цел.

В осъществяване на решение на Съвета по използване на Актуализираната тактика за продължение на промяната в правосъдната система (Съвета) от съвещание, извършено на 27 ноември 2018 година, се сътвори експертна работна група със задача да разиска и предложи актуализиране на Пътната карта към Актуализираната тактика за продължение на промяната в правосъдната система. В състава на работната група бяха включени представители на Висшия правосъден съвет, Прокуратурата, Националния институт на правораздаването, Върховния касационен съд, Върховния административен съд, Инспектората на Висш съдебен съвет, Български институт за правни начинания, като наблюдаващи бяха включени представители от Управляващия орган на ОПДУ и представител на Секретариата на Съвета.

Работната група изготви отчет с съответни оферти, който показа за утвърждение от членовете на Съвета. На 26 февруари 2019 година Съветът одобри отчета от активността на работната група.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР